Taxi Brasschaat gezocht? Dan kunnen wij van A-Taxi Brasschaat u uitstekend van dienst zijn!

taxi brasschaat

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Brasschaat en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren  dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen.

Als Taxi uit Brasschaat rijden wij niet alleen in deze regio, wij  vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi  Brasschaat 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Brasschaat kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Taxi’s zijn belangrijk in ons dagelijks leven

taxi brasschaatHet begrip “taxi” is een dagelijks onderdeel van ons leven en van de maatschappij. Het is een zeer interessant vervoermiddel voor korte lokale afstanden, denk maar aan van of naar het station, naar het centrum, restaurant, shopping,… Heb je plots autopech of kan je door omstandigheden zelf niet rijden, dan is een taxi bestellen de oplossing. Veel mensen die op vakantie vertrekken of beroepshalve op zakenreis moeten laten zich vervoeren met de taxi van en  van en naar de luchthaven. Kortom de taxi is en blijft een belangrijk onderdeel in onze maatschappij, in grootsteden zoals Antwerpen, Brussel, Gent misschien wat meer gebruikt dan bijvoorbeeld in Aartselaar. In Vlaanderen is de taxi iets minder ingeburgerd dan in sommige buurlanden, toch is ook bij ons de trend van het taxigebruik aan het stijgen zowel voor privé als zakelijke doeleinden. De taxi is en blijft populair en met A-Taxi rijden is kiezen voor een goedkope, veilige en betrouwbare rit, met service,comfort en professionele chauffeursTaxidienst Braschaat staat tot u dienst!

Contacteer Taxi Brasschaat voor veilige, betaalbare rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

 

Meest bekeken pagina’s:

Koerierdienst AntwerpenCeremoniewagens AntwerpenTaxi AntwerpenTaxi MerksemTaxi EkerenTaxi BrasschaatTaxi KontichTaxi AartselaarTaxi SchotenTaxi SchildeTaxi DeurneLuchthavenvervoer AntwerpenBedrijfsvervoer AntwerpenPrijs taxi AntwerpenLuchthavenvervoer ZaventemTaxi SportpaleisTaxi Centraal Station AntwerpenGoedkoop luchthavenvervoerGoedkope taxi AntwerpenTaxi Boom

 

Relevante pagina’s

Gemeente Brasschaat

Brasschaat is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. Brasschaat telt meer dan 37.000 inwoners en is mede bekend door het relatief grote aantal rijke Nederlanders dat zich daar heeft gevestigd. Brasschaat heeft verschillende wijken, die vaak samen lopen met de parochies. Deze zijn: Bethanië, Centrum,Vriesdonk (aansluitend bij Donk in Ekeren), Driehoek, Kaart,Sint-Mariaburg (in de volksmond ook Mariaburg, ligt gedeeltelijk in Ekeren )enMaria-ter-Heide (in de volksmond ook Polygoon).  Nieuws uit Brasschaat

Tim Burton: “Waarom ik Brasschaat koos voor mijn nieuwe film”

Wie de trailer van ‘Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children’ heeft gezien, heeft het vast al wel gemerkt: Kasteel Torenhof speelt een belangrijke rol in de nieuwste film van Tim Burton. De regisseur vertelt aan onze Hollywoodreporter waarom hij Brasschaat uitkoos als filmlocatie.