Taxi Boom gezocht? Dan kunnen wij u perfect van dienst zijn.

Taxi Boom – Taxibusjes – Luchthavenvervoer

Waarom een Taxi bij A-Taxi Boom? Heel simpel: omdat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan. We spannen ons bij A-Taxi Boom dagelijks in om iedere rit comfortabel en veilig te laten verlopen. Daarbij hebben wij grote aandacht voor ons wagenpark en ons team van ervaren chauffeurs.

U zoekt een Taxi in Boom? Dan kunnen wij van A-Taxi Boom u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Boom en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer.  Als goedkope taxi uit Boom  rijden wij niet alleen in deze regio, wij  vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland. Wij zijn  ook “tomorrowland taxi”.

Tommorrowland Taxi

Wil je naar tommorrowland boek dan een taxi bij ons. Parkeren is ten strengste verboden in deze zone. Door de grote vraag voor taxi’s na Tomorrowland, is het moeilijk om een taxi te vinden voor de rit naar huis, bestel u taxi bij ons op voorhand. Er is een Kiss and Ride zone dichtbij de hoofdingang van Tomorrowland. Wij kunnen bezoekers kunnen daar afzetten en ophalen. Boek uw “Taxi Festival Boom” bij A-Taxi Boom.

Taxi  Boom 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres, ook voor een “taxi Antwerpen Boom”

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Boom kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Boom voor comfortable rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

 

Meest bekeken pagina’s:

Koerierdienst AntwerpenCeremoniewagens AntwerpenTaxi AntwerpenTaxi MerksemTaxi EkerenTaxi BrasschaatTaxi KontichTaxi AartselaarTaxi SchotenTaxi SchildeTaxi DeurneLuchthavenvervoer AntwerpenBedrijfsvervoer AntwerpenPrijs taxi AntwerpenLuchthavenvervoer ZaventemTaxi SportpaleisTaxi Centraal Station AntwerpenGoedkoop luchthavenvervoerGoedkope taxi AntwerpenTaxi Boom

Relevante pagina’s

Gemeente Boomtaxi boom

Boom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen en is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton Boom. De gemeente ligt aan de rivier de Rupel en telt ruim 17.200 inwoners. Ook een van de grootste dancefestivals ter wereld vindt plaats in Boom, namelijk Tomorrowland. Tomorrowland was in 2014 goed voor meer dan 350.000 festivalgangers uit binnen- en buitenland.

Nieuws over Boom

De nieuwe editie van Het Blad valt binnenkort in de Boomse brievenbussen. In deze editie wordt nieuwe ereburger Herbert Flack in de kijker gezet, lees je de details van het nieuw verkeer …

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews