U zoekt een Taxi in Berchem? Dan kunnen wij van A-Taxi Berchem u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Berchem en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren  dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen  maar als Taxi uit Berchem  rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere delen van België, naar Nederland, Luxenburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi  Berchem 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant.

Voor het boeken van een goedkope  taxirit in, naar en van Berchem kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

 

Contacteer Taxi Berchem voor comfortable rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

[gen_button buttontext=”Bestel nu” link=”https://www.taxibedrijfantwerpen.be/bestel-online/” icon=”plus”][/gen_button]

Meest bekeken pagina’s:

Koerierdienst AntwerpenCeremoniewagens AntwerpenTaxi AntwerpenTaxi MerksemTaxi EkerenTaxi BrasschaatTaxi KontichTaxi AartselaarTaxi SchotenTaxi SchildeTaxi DeurneLuchthavenvervoer AntwerpenBedrijfsvervoer AntwerpenPrijs taxi AntwerpenLuchthavenvervoer ZaventemTaxi SportpaleisTaxi Centraal Station AntwerpenGoedkoop luchthavenvervoerGoedkope taxi AntwerpenTaxi Boom

Relevante pagina’s

Taxi BerchemBerchem (Antwerpen)

Berchem is een plaats in België en een district van de stad Antwerpen. De naam Berchem, bestaande uit de woorddelen Berch en -em, is als volgt te verklaren: Berchem is het hoogste deel van de vlakte die Antwerpen omringt. Berch is waarschijnlijk een afkorting van Op ten Berch (tevens de bijnaam van de Hogeweg).