Taxi Antwerpen Eindhoven gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar de luchthaven van Eindhoven vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij A-Taxi.

taxi Antwerpen EindhovenEindhoven Airport, in de volksmond nog vaak Welschap, ligt aan de westkant van Eindhoven, tussen Best en Veldhoven. Van oorsprong is het een civiel vliegveld dat na de oorlog als vliegbasis is overgegaan in handen van de Koninklijke Luchtmacht. Het vliegveld wordt deels door de burgerluchtvaart gebruikt. Met 4,7 miljoen passagiers in 2016 is Eindhoven Airport, qua reizigers, het grootste regionale vliegveld in Nederland.  Er zijn een aantal drink en eetgelegenheid op de luchthaven. Er is een bar, een Starbucks en een restaurant op Eindhoven Airport. In de Tulip Inn is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een ontbijt te krijgen. Verder is er ook Upstairs. Dat is een gezellige bar met een overzicht op de terminal waar je iets kleins kunt eten of drinken. Het a la carte restaurant op de luchthaven is Farm Food + Drinks. De nadruk ligt bij dit restaurant op pure en authentieke producten

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij van taxi Antwerpen Eindhoven komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Eindhoven. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Eindhoven en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Eindhoven?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Eindhoven of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Eindhoven. Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten van taxi Antwerpen Eindhoven.

Transfer van Antwerpen naar Eindhoven regelen

Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een Taxi Antwerpen – Eindhoven via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op weg naar de luchthaven, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Eindhoven te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door A-Taxi. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Reserveer luchthavenvervoer

Contacteer taxi Antwerpen Eindhoven gerust voor luchthavenvervoer van Antwerpen naar Eindhoven. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

Tags:

Luchthaven taxiLuchthavenvervoer AntwerpenTaxi Antwerpen – Zaventem Taxi Antwerpen – RotterdamTaxi Antwerpen – EindhovenTaxi Antwerpen – LiegeTaxi Antwerpen Oostende –  Taxi Antwerpen – Charleroi

Over de luchthaven

Eindhoven Airport biedt op de luchthaven een ruim aanbod aan winkels, eet en drinkgelegenheden en andere faciliteiten. Alle medewerkers van het vliegveld zetten zich iedere dag weer in om de passagier de beste ervaring te kunnen bieden! Hierdoor ervaren de meeste passagiers Eindhoven Airport ook als een volwaardig vliegveld!

In de nieuwe terminal zitten veel winkels. Mode, boekhandels en een Albert Heijn. De terminal is niet achter de douane, iedereen kan hier gewoon naar binnen (en naar buiten).

  • I Am, de damesmodezaak van het vliegveld. Juwelen en kleding tegen een betaalbare prijs.
  • BTO. Before Take Off is een mode en reiswinkel. Laptoptas vergeten? Of gewoon een lekker geurtje kopen?
  • Aviflora, een winkel met allerlei Nederlandse producten en natuurlijk bloemen! Dé hello goodbye winkel!
  • AKO. De enige boekhandel op de luchthaven. Leesvoer voor in het vliegtuig vergeten? Geen probleem!
  • AH to Go. De Albert Heijn to Go spreekt voor zich.
  • B&S Shop Fly. De tax free winkel achter de douane, met allerlei duty free artikelen!