DutchEnglishFrenchGermanPolish
Luchthavenvervoer Antwerpen - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen – Vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens

Luchthavenvervoer Antwerpen is een extra service van A-Taxi. Luchthavenvervoer nodig van Antwerpen naar Zaventem? Of van uw adres naar de luchthaven in Antwerpen? Ons team vervoert zowel zakelijke als particuliere klanten. Van elke gemeente in Antwerpen naar de luchthaven van: Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam…

Bestel een taxi naar de luchthaven naar en vanuit Antwerpen

p>Vertrek op vakantie met Luchthavenvervoer Antwerpen. Vanaf dat u de voordeur dichtslaat en in de taxi spring kan het vakantiegevoel beginnen. Een ervaren chauffeur brengt u veilig naar de luchthaven. Geniet in alle comfort. Bij ons staat luchthavenvervoer hoog in het vaandel. Begin onbezorgd en zonder stress aan uw vakantie. Bestel bij ons een taxi aan een zeer scherpe prijs en wij brengen of halen u van of naar het gewenste vliegveld.

Luchthavenvervoer Antwerpen bestellen 7/7

24 op 24, 7 dan op 7 vervoeren wij reizigers of zakenmensen naar de luchthaven vanuit Antwerpen. Bekijk onze tarieven online. Zo staat U nooit voor verrassingen! Onze tarieven zijn volledig transparant.

Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

Contacteer ons gerust voor een luchthaven taxi naar Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam… vanuit Ekeren. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

Bestel OnlineInternationale Luchthaven Antwerpen

De Internationale Luchthaven Antwerpen (Deurne) bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse district Deurne. Daarom wordt in de volksmond nog vaak de vroegere naam Luchthaven Deurne gebruikt. De luchthaven is eigendom van het Vlaams Gewest en wordt voornamelijk gebruikt als zakenluchthaven.

Antwerp Airport | Luchthaven Antwerpen

Antwerp Airport bevindt zich in het economische hart van Vlaanderen, ongeveer 4 km van het centrum van de stad Antwerpen en heeft een bereik van 1,5 miljoen mensen binnen 30 minuten rijden en 3 miljoen mensen binnen een 1 uur rijden. Antwerp Airport is bereikbaar over de weg en per bus en biedt betaalbare parkeergelegenheid.

De passagiersterminal heeft moderne faciliteiten en voldoet aan de verwachtingen van zowel passagiers als luchtvaartmaatschappijen op het gebied van diensten en internationale normen.

Jetairfly breidt afreizen vanuit regionale luchthavens uit

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly investeert verder in de regionale luchthavens en breidt ook haar netwerk tussen België en Marokko nog verder uit. Zo verhoogt Jetairfly vanaf