Wanneer u zich in de omgeving van Waregem, of Kortrijk bevindt, en u urgent een beroep wilt doen op een taxivervoer bedrijf, dan kunt u met een gerust hart contact opnemen met de West-Vlaamse collega’s uit Waregem, namelijk ‘De Waregemse Taxi’ (voor taxivervoer).

Omgeving Kortrijk, Brugge & Gent

TAXI BESTELLEN? BEL 0483 04 43 58

Dit taxivervoer bedrijf kent de omgeving van Kortrijk, Brugge en Waregem (en vooruit; Gent) op haar duimpje. Onze collega’s hanteren niet alleen schappelijke prijzen, maar zijn ook nog eens 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

U kunt rekenen op hoffelijke chauffeurs, die het vak ‘taxichauffeur’ tot in de finesse beheersen. Allen zijn Nederlandstalig, maar spreken uiteraard ook Engels.

Luchthavenvervoer

Tevens zijn zij expert in luchthaven vervoer. Betreft het hier een apart tak van sport? Ja, absoluut. Reizigers van alle nationaliteiten dienen zich aan op luchthavens. Als taxichauffeur dien je hiermee flexibel om te kunnen gaan, en altijd klantvriendelijk, behulpzaam en hoffelijk te blijven.

De prijs is daarnaast mede bepalend of klanten al dan niet graag gebruikmaken van luchthaven taxivervoer. De Waregemse Taxi onderscheidt zich door zeer attractieve tarieven te hanteren.

Daarnaast kunnen klanten vanuit het hele land al geruime tijd van te voren een luchthaven-taxirit bestellen. Dit kan via de website, of per telefoon, Tel: 0483 04 43 58